vineri, 29 martie, 2024

Alina Gorghiu: Nu exista un plen convocat pentru motiune – PSD ar incalca regulamentul

Distribuie:

Publicat:

PSD a decis sa convoace Parlamentul pentru ziua de duminica, atunci cand va citita motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu-Ponta-Jianu.

“O sa convocam colegii parlamentari pentru duminica si duminica, incepand cu ora 16.30, in plenul Parlamentului, se va citi motiunea de cenzura. Asta inseamna ca programul pentru ziua de duminica va fi urmatorul: incepand cu ora 15.00, vor avea loc sedintele de grup ale grupurilor parlamentare social-democrate si ALDE. De la 16.00 va avea loc sedinta Birourilor Permanente reunite, iar de la 16.30 sedinta de plen reunit, in care va fi citita motiunea de cenzura”, a declarat senatorul Mihai Fifor, la sediul PSD.

Potrivit fostei sefe a Partidului National Liberal, nu exista inca un plen oficial convocat, pentru ca nu au fost parcursi pasii regulamentari si constitutionali.

“Din pacate, oricat de ciudat ar suna, in momentul acesta nu exista un plen oficial convocat maine. De ce? Nu se poate convoca decat in raport cu regulamentul comun al Camerei Deputatilor si Senatului si cu Constitutia Romaniei atunci cand depui o motiune de cenzura”, a spus Alina Gorghiu, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img