marți, 16 aprilie, 2024

Altex, teapa cu telefoane iPhone X! Pretul este incredibil! Oricine si le-ar permite

Distribuie:

Publicat:

Zilele acestea circula pe Facebook un anunt in care se spune ca ALTEX ar oferi telefoane IPHONE X la numai 1 euro. 

Chiar daca atat politistii cat si mass-media au avertizat in nenumarate randuri ca internetul este plin de capcane, iar nu tot ce zboara se mananca sau… nu tot ce apare pe retelele de socializare e real – inca mai exista persoane suficient de naive incat sa creada ca anumite companii sau persoane pot oferi gratuit telefoane mobile, televizoare sau chiar propriile autoturisme. 

Au fost nenumarate cazuri in care au fost create pagini false, furand identitatea unor persoane publice sau companii, in care fie Andra, fie Gigi Becali sau Andreea Esca spune-se ar oferi telefoane aurite sau si-ar da chiar masina personala pentru ca "s-au plictisit de ea". Iar toate aceste cazuri s-au dovedit a fi, pe romaneste spus, TEPE. 

Cea mai recenta inselatorie de acest gen care circula zilele acestea  pe Facebook este cea prin care se spune ca ALTEX ar oferi tuturor telefoane IPHONE X. Iar tot ceea ce trebuie sa faci este sa platesti numai un euro. Ei bine, chiar daca aceasta miroase de la o posta a inselatorie, au existat suficient de multi romani care sa creada ca o companie poate oferi telefoane asa, fara numar, oricui si oricum. Nu le-a ridicat semne de intrebare celor care au crezut in acest mesaj nici macar faptul ca anuntul nici macar nu este scris corect gramatical: "Altex ofera IPHONE X la 1 euro tuturor! Pentu ca a implinit 15 ani de la prima comanda."

Reactia Altex

Reprezentantii Altex au reactionat si au publicat pe pagina de socializare oficiala un mesaj prin care atrag atentia asupra acestei inselatorii: 

"[ATENTIE la fraude!] – ALTEX va recomanda sa tratati cu precautie apelurile sau mesajele receptionate prin care sunteti anuntati ca ati castigat un premiu din partea noastra. Concursurile derulate de catre noi au, de fiecare data, un regulament in care este specificata metoda de contactare a castigatorilor (email, Facebook sau apel telefonic).

Niciodata ALTEX nu va va solicita sa achitati vreo taxa, vreun impozit pe un posibil premiu castigat. Toate taxele pentru premiile oferite sunt suportate de catre noi.

Va rugam, de asemenea, sa reclamati astfel de tentative de frauda la operatorul dumneavoastra de telefonie (fixa sau mobila), cat si la Politie", anunta oficialii companiei. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img