vineri, 19 aprilie, 2024

„Am vrut sa-l avortez pe Cristiano Ronaldo. Am baut bere neagra, apa fiarta si am alergat pana la epuizare”. Care este povestea incredibila de viata a celui mai bun fotbalist al planetei

Distribuie:

Publicat:

Cristiano Ronaldo nu trebuia să se nască, pentru că mama lui a vrut să-l avorteze. El a fost salvat de un medic, care a gonit-o din cabinetul său pe mama superstarului. „Puiul ăsta vă va aduce multă bucurie!”

Mama celui mai mare fotbalist din lume nu l-a dorit. Cel care a scris istorie la EURO, marcând în patru campionate distincte, era sortit pieirii, din cauza celei care i-a dat viață. Femeia a încercat să-l ucidă băbeste, după ce medicul ei a refuzat să o ajute. Astfel, ea a băut bere neagră, apă fiartă și a alergat până la epuizare pentru a pierde sarcina. Cătălin Oprișan relatează într-un editorial pentru Sport1X2 care este povestea vieții lui Cristiano Ronaldo.

 

Citeste si:Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” – evz.ro

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, nu a avut o viață ușoară, așa că avea de gând să renunțe la sarcină din cauza faptului că nu avea cum sa-și crească copilul. Totuși, doctorul ei nu a ajutat-o în demersul ei.

„Femeie, nu te pot lăsa să faci nebunia asta! Știu că-ți este greu, nu vreau să spun că unde cresc trei, cresc și patru. N-am voie, dar, dacă insiști, îți arăt un caiet de-al meu, unde am trecute zeci de paciente ce nu pot rămâne însărcinate! Unele se chinuie chiar de 10 ani. Tu ai șansa asta și îți bați joc de ea?”, i-a spus medicul.

„Ăsta sigur se face fotbalist”

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img