vineri, 29 martie, 2024

Amalia Bellantoni, implicată într-un nou scandal! Cine i-a pus gând rău vedetei: ”Au sunat la Poliție de mai multe ori”

Distribuie:

Publicat:

Amalia Ballantoni este implicată într-un nou scandal, asta după ce vecinii au acuzat-o că vedeta maltratează animale. Amalia Bellantoni a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că s-a trezit cu Poliția de mai multe ori la ușă, dar și la restaurantul pe care îl deține.

Amalia Ballantoni este implicată într-un nou scandal, asta după ce vedeta s-a trezit cu Poliția de mai multe ori la ușă pe motiv că maltratează animalele. Vecinii au fost cei care au sunat la autorități.

Amalia Bellantoni, acuzată că maltratează animalele

Amalia Bellantoni a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că a fost acuzată că maltratează animale, însă vedeta a mărturisit că ele sunt foarte bine îngrijite, iar atunci când au câte o problemă de sănătate sunt luate acasă.

''În casa noastră sunt mare o iubitoare de animale. De fiecare dată avem câte o mică problemă cu animăluțele pe care le avem la fermă și aici practic le aducem să le îngrijim în momentul în care au câte o problemă. Ele trăiesc cu noi în casă sunt îngrijite de la primele zile de naștere evident că sunt foarte mulți clienți ai noștri care își doresc, și așa cum și tu ai mărturisit că nu ai ținut niciodată în brațe, un iepuraș, un porcușor. După cum vedeți sunt foarte liniștiși, foarte domestici. Așa am fost crescuți, în brațe.

Ceea ce în schimb s-a întâmplat foarte rău este faptul că au sunat diverse persoane și ne-am dat seama cine au fost și au spus că noi aceste animale le maltratăm și le folosim pentru consumul la restaurant. Și noi la restaurant în principiu avem 80 % fructe de mare, că ăsta este specificul nostru.

Au venit foarte multe echipaje în timpul serviciului duminica și s-a panicat puțin lumea pentru că vă dați seama niciodată nu este plăcut intervenția unui organ de Poliție. Exact același lucru l-am arătat că animăluțele sunt în liniște și pace. Vecinii noștri foarte iubitori probabil din mai multă invidie și mai multă dorință de a ne face rău. Au sunat la Poliție de mai multe ori.'', a declarat Amalia Bellantoni, în exclusivitate la Antena Stars.

Amalia Bellantoni, neagă acuzațiile aduse

Amalia Bellantoni deține un restaurant, însă și o fermă, iar vecinii au fost cei care au sunat la autorități pe motiv că vedeta maltratează animale. Amalia Bellantoni a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că restaurantul pe care îl deține este cu specific cu fructe de mare, însă este și o iubitoare de animale, motiv pentru care nu le-ar face rău.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img