vineri, 26 aprilie, 2024

Amanunte INCREDIBILE in cazul studentei de la medicina care s-a sinucis! Iubitul ei a spus TOTUL

Distribuie:

Publicat:

Vestea ca Andrada, o tanara fosta olimpica, studenta la Facultatea de Medicina din Oradea s-a sinucis i-a uimit si intristat totodata pe toti cei din jur, scrie A1.ro. Iubitul Andradei Putina a fost audiat de politisti mai multe ore. Valentin Lapusca, iubitul fetei, studenta care, sambata dimineata, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei le-a spus oamenilor legii ca fata a clacat in momentul in care si-a pierdut telefonul. Desigur, este doar o ipoteza, iar anchetatorii urmeaza sa stabileasca adevarul.

Tanarul a povestit politistilor ca vineri noaptea, barbatul si studenta in varsta de 21 de ani au petrecut impreuna intr-un club unde fetei i-ar fi disparut telefonul, iar apoi s-au intors in apartamentul in care tanara locuia cu chirie. Dupa ce a ajuns acasa, Andrada si-ar fi dat seama ca nu mai are telefonul si acest lucru ar fi scos-o din minti, devenind de-a dreptul disperata si spunand ca disparitia acestuia insemna finalul carierei ei de medic. Apoi, fara sa spuna nimic, imbracata doar in lenjerie intima, tanara s-a urcat pe fereastra bucatariei, de unde s-a aruncat in gol.

Andrada Putina era studenta a Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, fiind in anul I la specializarea Medicina Generala si anul II la Medicina Dentara. Tanara a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpica de-a lungul anilor la mai multe materii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img