joi, 25 aprilie, 2024

Americanii de la Iproskills Academy Chicago au părăsit Vasluiul cu cele mai frumoase amintiri

Distribuie:

Publicat:

Deși nu au avut timp suficient pentru a vizita în detaliu orașul, aceștia au fost impresionați de Curtea Domnească, parcul Copou, centrul civic. Aceștia au avut parte și de o masă tradițională, la unul dintre apropiații lui Cătălin Șerban, coordonatorul academiei de fotbal.

”Copiii au iubit orașul. Au mers la Curțile Domnești, în parcul Copou, au fost în centrul orașului, la statuia lui Ștefan de la Podul Înalt. Efectiv au rămas impresionați de Vaslui. E și greu să nu iubești un oraș frumos, precum Vaslui, curat, cochet, cu oameni buni. Pentru ei, prima experiență europeană a fost încununată de un mare succes. Felicitări celor care pun atâta suflet și muncă să mențină acest oraș atât de frumos. Mă face să mă simt mândru că sunt roman”,  spus Cătălin Șerban.

Acesta mai susține că primul contact al copiilor americani cu fotbalul european a fost de bun augur și speră să mai participe la alte turnee juvenile din Europa.

”Pentru Iproskills Academy a fost o experiență foarte bună. Au avut un prim contact cu fotbalul european, unul bun, bazat pe talent. Pentru noi a fost un turneu util. Copiii s-au bucurat în teren, s-au bucurat de fotbal. Au sărbătorit fotbalul împreună cu ceilalți copii. Sunt convins că vor pleca de aici cu amintiri cele mai frumoase și o experiență minunată”, a completat coordonatorul lui Iproskills Academy.

De altfel, organizatorii au ținut să le ofere cele mai bune condiții oaspeților din SUA, reușind să demonstreze că vasluienii sunt gazde bune.

”Sunt extrem de mulțumit de turneul de la Vaslui. Țin să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au reușit să facă totul posibil. Putem vorbi numai la superlativ despre această competiție. Am văzut ce înseamnă parteneriatul între autoritățile locale, Liceul cu Program Sportiv, Inspectoratul Școlar și Asociația Județeană de Fotbal. Îl felicit și pe Ionuț Chiochiu, bunul meu prieten, care a reușit să adune atâtea instituții și să organizeze ceva frumos”, a concluzionat Cătălin Șerban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img