miercuri, 17 aprilie, 2024

Ana Pardău, mama care și-a ucis cei trei copii, condamnată la 15 ani de închisoare! Și-a primit sentința la doi ani de la incident

Distribuie:

Publicat:

Ana Pardău, din județul Suceava, este mama care avea să șocheze o țară întreagă, în urmă cu doi ani. Aceasta și-a ucis cei trei bebeluși nou-născuți, pe care i-a născut acasă, după care i-a îngropat în grădină, în decursul a trei ani. Femeia, în vârstă de 39 de ani a fost condamnată de către Tribunalul Suceava la 15 ani de închisoare.

Cazul a devenit cunoscut, după ultima sarcină a Anei Părdău, atunci când femeia prezenta semne că ar fi însărcinată, dar cu toate acestea a negat totul în fața apropiațiilor.

Însă, familia acesteia a început să-și pună semne de întrebare, după ce burta acesteia a dispărut ca prin minune, peste noapte.

În acest sens, un polițist din satul Poiana Negri, comuna Dorna Candrenilor, Suceava a demarat o anchetă, care avea să dezvăluie adevărul tulburător.

Ana Pardău, o mamă lipistă de instict matern

Nimic nu avea să prevină tragedia care s-a petrecut cu mai puțin de doi ani în urmă. Ana Pardău, o femeie la prima vedere normală, căsătorită, de profesie inginer, a reusit prin faptele sale să-și șocheze familia și implicit o țară întreagă.

În anul 2009, aceasta avea să cunoască cel mai frumos sentiment din lume pentru o femeie, acela de mamă. La doi ani distanță, istoria se repetă, aceelași lucru se întâmplă la șase ani distanță. Astfel, în toamna anului 2015, femeia rămâne din nou însărcinată, dar de această dată decide să ascundă vestea.

În vara anului 2016, femeia comite prima crima. Ana Pardău naște acasă, într-o cadă din baia locuinței sale.

După naștere, femeia ia copilul, îl acoperă cu o pătură și-l ascunde într-o cameră a locuinței, până a doua zi, când aceasta decide să-l îngroape în grădina casei sale, conform declarațiilor date de procurori.

cONTINUAREA pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img