vineri, 19 aprilie, 2024

ANAF-ul isi mareste “ARMATA”

Distribuie:

Publicat:

Inspectorii ANAF nu mai fac fata fraudei din tara noastra. Astfel, s-a luat decizia ca Fiscul sa fie reorganizat, va infiinta directii noi si va suplimenta numarul angajatilor cu 1.000 de posturi.

Astfel, Directia generala de administrare a marilor contribuabili va fi organizata si va functiona ca organ fiscal cu personalitate juridica si buget propriu, in subordinea presedintelui ANAF.

Totodata, documentul prevede organizarea si functionarea in cadrul aparatului propriu al Fiscului a Directiei de executare silita cazuri speciale, precum si a structurilor teritoriale subordonate organelor fiscale, cu atributii in coordonarea si monitorizarea modalitatilor de executare silita, inclusiv a valorificarii bunurilor sechestrate prin modalitatile prevazute de lege, precum si a aplicarii masurilor asiguratorii.

Directia verificari fiscale care gestioneaza programul de crestere a conformarii voluntare a persoanelor cu venituri mari va fi reorganizata la nivel de directie generala, sub denumirea Directia generala control venituri persoane fizice.

Proiectul mai prevede infiintarea postului de secretar general adjunct, avand in vedere dimensiunile si complexitatea activitatii aparatului propriu al ANAF si a altor circa 1.000 de posturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img