vineri, 19 aprilie, 2024

Anamaria Prodan a primit lovitura de grație. Ce i-a transmis mama

Distribuie:

Publicat:

Noi detalii în scandalul dintre mama Asianei Peng și familia Reghecampf. O lovitură uriașă vine și spre Anamaria Prodan. Ce se întâmplă și ce i-a transmis mama sportivei impresarei? Lucrurile par din ce în ce mai complicate în celebra familie.

Lovitură uriașă pentru Anamaria Prodan de la mama Asianei Peng

Asiana Peng este iubita fiului cel mare al antrenorului Laurențiu Reghecampf. Mama sportivei se alătură scandalului din familia celebră. Cea din urmă o atacă dur pe impresară și vine cu detalii despre afacerile copiilor ei care s-au implicat într-un business cu Corina Caciuc.

„A uitat probabil că a despărțit o familie!’, a ținut să sublinieze Silvana Peng. Agentul FIFA nu s-a dat înapoi și a reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Mama Asianei a mărturisit că ea deține o firmă de turism care se ocupă cu venitul turiștilor din China în România, ulterior a venit cu mai multe declarații despre asocierea fiicei sale cu amanta lui Reghecampf dat fiind faptul că se ocupă de o afacere împreună. Silvana a precizat că Anamaria Prodan confundă câteva lucruri, sugerându-i să fie mai atentă la exprimare.

„Confundă niște lucruri”

‘Cred că fuge, îi e frică tare, o simt, îi e frică, vă spun eu. Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, ‘amantele, femeile’ și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, ‘prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e’, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri.

Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva’, a spus femeia, pentru fanatik.ro.

„Era pe post de Caciuc”

Mărturiile neașteptate nu s-au oprit aici! Femeia a acuzat-o că în urmă cu mulți ani chiar ea avea rolul de intrusă într-o altă familie, reușind astfel să îl despartă pe Reghecampf de fosta soție. 

‘Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc. A uitat probabil că a despărțit o familie!’, a declarat aceasta.

Fanii au rămas șocați de cuvintele femeii și de afirmațiile total surprinzătoare făcute recent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img