sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Anamaria Prodan, reactie dura dupa ce Daniela Crudu a fost desfigurata de iubit! NU a mai rezistat

Distribuie:

Publicat:

Daniela Crudu trece prin momente dificile dupa ce a fost batuta crunt de iubitul ei croat, iar lumea mondena a primit o astfel de veste cu stupoare si, bininteles, indignare. Daniela Crudu a fost transportata cu targa pana la camera de garda a Spitalului Universitar din Capitala, acolo unde s-a constatat ca a suferit o fisura de piramida nazala, o trauma minora la fata si o luxatie de glezna.

Daniela Crudu a fost, pur si simplu, data afara din casa, desculta si plina de sange, iar ulterior a fost emis un ordin de protectie provizoriu, valabil timp de cinci zile.

”Era data afara din casa, desculta si plina de sange. A spus ca a batut-o prietenul ei, cetateanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea sa depuna plangere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit ca nu e nevoie de internare. A plecat acasa, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo si un echipaj al sectiei 25, dar a refuzat mai departe sa depuna plangere”, a povestit, unul dintre cei care au vazut-o pe Daniela Crudu dupa ce vedeta a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a cere ajutor.

Printre cei care au luat, imediat, atitudine dupa ce au aflat ce s-a intamplat s-a aflat si Anamaria Prodan. Oripilata de agresiunea croatului, Anamaria Prodan a declarat – potrivit puterea-romanilor.ro – ca totul tine de educatie, iar faptul ca un barbat loveste cu bestialitate o femeie demonstreaza ca acesta este ”un zero din toate punctele de vedere”.

“Asta tot din educatie vine. Vine dintr-o viata haotica, tot dintr-o lipsa totala de incredere. Femeile din Romania au in general treaba asta, se tem ca daca au facut doi copii nu mai pot pleca ca nu au ce sa faca, ca raman pe drumuri. Nimeni pe pamantul asta nu are dreptul, mai ales un barbat, sa loveasca o femeie. De ce? Orice barbat isi pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru ca nu vorbim de aceeasi forta fizica. O femeie oricat de puternica pare, nu are cum sa se compare, din niciun punct de vedere cu un barbat, decat pe meserie, ca acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are. Pentru un barbat, sa loveasca o femeie, sa impinga, sa injure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel barbat, daca ar fi dupa mine si as putea sa fac ceva, l-as extirpa de pe fata pamantului!”, a spus Anamaria Prodan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img