miercuri, 27 martie, 2024

Anamaria Prodan spune adevarul despre relatia dintre Andreea Tonciu si Daniel Niculescu: „Zic ca ii ajunge!”

Distribuie:

Publicat:

S-au facut multe speculatii privind referitoare la relatia dintre Andreea Tonciu si Daniel Niculescu, iar acum Anamaria Prodan a decis sa lamureasca zvonurile.

S-a scris in presa tabloida ca Andreea si Daniel ar fi in prag de divort si ca cei doi ar fi avut o disputa aprinsa intr-un club de pe litoral.

Nasa celor doi, Anamaria Prodan a tinut sa lamreasca acest subiect intr-o emisiune televizata.

„Eu vorbesc non-stop cu finele mele si avem o gasca frumoasa. Andreea era suparata ca ai vazut ce au scris? Si cum e ea vulcanica. Ea a plecat de la mine din casa la mare cu toate finele mele.

A fost o noapte, s-a distrat, eu zic ca ii ajunge, ca doi ani nu s-a miscat din casa de langa aia mica. A spus maica-sa ca sta cu fata, iar finu’, ala e italian.

E si gelos. El a muncit zilele astea. Si el nu sufera televiziunea si daca s-ar putea ca Andreea sa nu se duca niciodata la TV, ce bine ar fi. Niciodata o fina a mea nu isi permite sa se bata in club cu sotul. Andreea si Dani sunt foarte bine”, a spus Anamaria Prodan in cadrul unei emisiuni TV.

In noiembrie 2015, Andreea a anuntat ca este insarcinata si ca va aduce pe lume o fetita. La inceputul lunii februarie 2016, Tonciu si Daniel au devenit sot si sotie. Nasii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Pe 8 iunie 2016, Andreea a nascut la o clinica privata din Bucuresti. Fetita a primit numele Rebecca Ana-Maria.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img