vineri, 19 aprilie, 2024

Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din casa din Bragadiru

Distribuie:

Publicat:

Anda Adam a pierdut procesul deschis pe numele ei în cazul evacuării din casa din Bragadiru. Instanța i-a respins apelul, hotărârea fiind definitivă. Astfel, Tribunalul Ilfov a stabilit că artista a ocupat respectivul imobilul în mod ilegal pentru un timp.

Anda Adam a pierdut în procesul evacuării din casa din Bragadiru, după ce i-a fost respins apelul de către Tribunalul Ilfov. Acum, cântăreața trebuie să le plătească și cheltuielile de judecată pentru apel proprietarilor care au cerut un ordin de evacuare, după ce ea ar fi ocupat în mod ilegal, pentru ceva timp, imobilul lor.

Anda Adam a pierdut procesul în cazul evacuării din imobilul din Bragadiru

În mai, artista s-a apărat în mod public și a declarat că proprietarii au indus-o mult timp în eroare, cu promisiunea că îi vor vinde casa. În cele din urmă, aceștia s-ar fi răzgândit, iar apoi s-ar fi trezit cu ordin de evacuare, deși susține că nu mai locuia în imobil de la finalul anului 2021. Totodată, Anda Adam a menționat că ar fi investit pentru îmbunătățiri aduse casei și vrea să își recupereze investiția. Cu toate acestea, instanța le-a dat câștig de cauză proprietarilor.

„Final de proces în cazul evacuării cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată și la plata cheltuielilor de judecată”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Apelul cântăreței a fost respins ca nefondat, iar instanța o obligă la plata cheltuielilor de judecată care se ridică la suma de aproape 3000 de lei. Hotărârea e definitivă, fiind pronunțată la începutul acestei luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img