vineri, 29 martie, 2024

Andi Moisescu a avut de furcă până i-a intrat în grații Oliviei Steer. Juratul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care îi este acum soție: “Orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”

Distribuie:

Publicat:

Prezentatorul tv a povestit cum a reușit să o cucerească pe partenera lui, dar și cât de mult a așteptat, până să formeze un cuplu cu ea.

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 17 ani și formează împreună o familie frumoasă, însă juratul a povestit că nu i-a fost deloc ușor să o cucerească pe partenera lui. În cadrul unui podcast realizat recent, a cărui gazdă a fost Mihai Bobonete, prezentatorul tv a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția lui și cum a reușit aceasta să îi atragă atenția.

Andi Moisescu și-a cunoscut soția prin intermediul televiziunii

Andi Moisescu a dezvăluit că a auzit de Olivia din întâmplare, deși ea lucra în cadrul aceluiași post de televiziune unde el își desfășura activitatea.

Prezentatorul a povestit faptul că un vecin de palier a fost cel care i-a menționat-o pe actuala lui soție, pentru că era vechi prieten cu ea și proveneau din același oraș: "Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.

'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți, s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam!", a declarat Andi Moisescu, în cadrul podcastului amintit.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img