joi, 25 aprilie, 2024

Andreea Bălan, mesaj de susținere pentru Alina Sorescu în divorțul de Alexandru Ciucu: „Copiii rămân la mama!”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bălan, mesaj de susținere pentru Alina Sorescu în divorțul de Alexandru Ciucu. Acum câteva luni, au apărut deja zvonurile cum că cei doi s-ar fi despărțit, însă la acea vreme, niciunul dintre ei nu confirmase încă, deși celebrul creator de modă apăruse în public fără verighetă, iar artista ștersese fotografiile cu el din social media. Acum, când Alina Sorescu a făcut anunțul despre separarea cuplului în online, fosta ei colegă de breaslă, Andreea Bălan, i-a transmis un mesaj de susținere, care a stârnit mai multe comentarii de-ale fanelor. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate, după 12 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe și, de fiecare dată, au ținut să fie o familie discretă, fără să apară în scandaluri sau certuri. De ma bine de un an, artista și creatorul de modă nu au mai apărut public împreună. În social media, vedeta a confirmat zvonurile care apăruse de acum câteva luni conform cărora cei doi s-ar fi despărțit.  

După ce Alina Sorescu a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook, Andreea Bălan i-a lăsat, la rândul său, un comentariu la postare. Jurata de la emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1, o înțelege cel mai bine pe vedetă, după ce ea însăși a trecut printr-o despărțire dureroasă acum doi ani, care au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal. La începutul lui 2022, Andreea Bălan și George Burcea au finalizat oficial procesul de divorț, în urma căruia s-a stabilit o custodie comună, chiar dacă fetițele locuiesc în continuare cu mama lor.   

Andreea Bălan, mesaj de susținere pentru Alina Sorescu în divorțul de Alexandru Ciucu

După 12 ani de mariaj, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, iar anunțul a fost făcut de către artistă pe pagina ei de Facebook. Aceasta a confirmat zvonurile, care apăruseră acum câteva luni, cum că ambii s-ar fi despărțit deja. Blondina a declarat, în mesajul oficial, că va face tot posibilul să-și protejeze fetițele și va munci pentru a le crește și educa frumos. 

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret. Cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. Iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidențială. În care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele. Să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Imediat la postare a comentat și Andreea Bălan, care a trecut printr-un divorț asemănător. La rândul ei, și artista are tot două fetițe de care are grijă să nu le lipsească nimic: „Copiii stau cu mama!', a fost comentariul Andreei Bălan la postarea Alinei Sorescu.

Alina Sorescu și Andreea Bălan au cântat împreună

Alina Sorescu are o carieră foarte frumoasă în spate, însă puțini sunt cei care își mai amintesc că artista a cântat alături de Andreea Bălan, cu ani în urmă. Trupa Andre a facut furori, însă în anul 2002 s-a destrămat. Andreea Bălan a decis atunci să meargă mai departe cu Andre într-o altă formulă. Timp de șase luni, a cântat celebrele hituri împreună cu Alina Sorescu. Ulterior, cele două au decis să se despartă și fiecare și-a văzut de cariera sa.

Mesajele fanilor, după anunțul oficial al divorțului 

Nu doar Andreea Bălan a comentat la postarea Alinei Sorescu, ci și fanele care au simțit că rezonează cu povestea de viață a vedetei. În urma postării artistei, fanii au lăsat sute de mesaje:

„Copiii sunt ai mamei, orice ar spune legea pământeană! Nu te lasa doborâtă de nimic! Luptă cât poți si păstrează-ți copiii! Doamne ajută!”

„Rușine soțului! Mult succes Alina! Doamne ajută!”

„Ce tată….oare ce sunt femeile în ochii bărbaților cu bani? Mașini de făcut copii și cam atât…..luptă, luptă….. te port în rugăciunea mea!”

„Dumnezeu să te ajute să îți poți lua fetițele. Ele trebuie să stea cu mama lor. Mult succes îți doresc”

„Sincer, îmi pare rău că dintr-un basm s-a ajuns în situația asta. As vrea să cred că Alexandru Ciucu își va păstra calitatea de domn, Și vă respecta faptul că fetițele trebuie sa rămână cu mama lor. Iar el sa rămână acel tată minunat respectand-o pe mama copiilor săi. Indiferent de relația tensionată dintre ei. Multă înțelepciune îi doresc domnului Ciucu și putere doamnei Alina Sorescu”

„Nu pot să cred că un bărbat poate să divorțeze de o așa femeie frumoasă, inteligentă și delicată care NU a avut pătată imaginea cu nimic!! Alina dragă, fii puternică”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Ce avere vor împărți Alina Sorescu și Alexandru Ciucu 

Soții Ciucu au o avere mare de împărțit, asta dacă ține cont doar de vila conjugală din Pipera, evaluată la 500.000 de euro. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit într-un punct al vieții în care amândoi erau realizați din punct de vedere profesional. Pe lângă concerte, Alina Sorescu a avut mereu proiecte în televiziune, contracte de imagine, dar i-a mers bine și cu școala de muzică.

În anul 2006, Alexandru Ciucu a înființat un atelier de creație vestimentară intitulat Atelier de Înaltă Croitorie din România, iar în 2010 firma devine Furnizorul Oficial al Casei Regale.

În luna ianuarie, Alina a anunțat că lansează podcastul Esthetic Review, pe Youtube, un proiect de suflet în care a investit timp prețios. În plus, vedeta deține și coordonează proiectul artistic „Picii lui Soreasca’, iar la TVR1 realizează emisiunea „Vorbeşte corect!’, difuzată fiecare zi, de luni până vineri, la ora 10.55.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img