vineri, 29 martie, 2024

Andreea Balan a mers la medic si a primit vestea, dupa cele trei operatii suferite. Ce se intampla acum cu artista: “Am facut si o ecografie si am vazut…”

Distribuie:

Publicat:

La mai bine de doua saptamani de la cea de-a treia operatie suferita, Andreea Balan a povestit in vlogul sau, cum se simte si ce veste a primit de la medic. Vedeta a fost la control si se pare ca operatia se vindeva foarte bine.

„Operatia se vindeca foarte bine, tocmai am iesit de la doctor, mi s-au scos toate firele. Am facut si o ecografie si am vazut ca nu mai am nici un hematom. In sfarsit dupa trei operatii totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare. Trebuie sa mai stau in repaus, sa nu fac efort si sport. In sfarsit am scapat de orice pericol”, a marturisit Andreea Balan.

Dupa replicile acide privind raspandirea de informatii „gratuite” care a inceput odata cu problemele generate in urma celei de-a doua cezariene, Andreea le-a transmis zilele trecute un mesaj rautaciosilor. „Omul nu are nevoie sa fie judecat. Are nevoie de mangaiere, de sprijin, de iubire si de o farama de apreciere sincera”, a scris Andreea Balan pe contul personal de Instagram. Zilele trecute, Andreea Balan a avut prima aparitie in cadrul unei emisiuni tv, dupa cele trei operatii suferite. Invitata la „Xtra Night Show”, artista a dezvaluit cand va urca pe scena si ce restrictii are pentru urmatoarele luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img