miercuri, 24 aprilie, 2024

Andreea Balan s-a filmat in clinica privata! Declaratii IREALE despre operatia care ii putea fi fatala

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan se confrunta cu probleme serioase acum, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana, luni, 4 martie. Solista a adus pe lume cea de-a doua fetita, pe nume Clara Maria. Artista se afla la terapie intensiva, unde este tinuta sub observatie de cadrele medicale. La fel ca si la prima sarcina, Andreea Balan a optat tot pentru cezariana.

Andreea Balan a vorbit despre operatia de cezariana. De ce a ales sa nu nasca natural
Ba chiar a facut un vlog, unde a povestit de ce a ales sa nasca prin ezariana si nu nasterea naturala. Asta se intampla cu doar cateva zile inainte de a naste. Andreea Balan s-a filmat in clinica privata Sanador, in timp ce facea ultimul control preanestezic din sarcina. Entuziasmata ca va aduce pe lume inca o fetita, artista a marturisit urmatoarele: ‘‘Nu mi-e frica, sunt curajoasa. Desi mi s-a luat sange, nu mi-a fost frica. Am vorbit cu medicul anestezist care se va ocupa de anestezie in timpul operatiei. M-a intrebat despre istoricul meu medical, daca in prezent am probleme medicale, daca am suferit diferite boli. In functie de toate aceste informatii se stabileste tehnica de anestezie care se va folosi in timpul operatiei. 

Acest consult este vital pentru toate viitoarele mamici, indiferent daca nasc prin cezariana sau natural, pentru ca doctorul anestezist trebuie sa fie bine informat. Nu trebuie sa ne fie frica de acest control, care ajuta ca nasterea sa aiba loc in cele mai bune conditii pentru mamica. Mie una nu mi-e frica de aceasta anestezie, nu mi-a fost frica nici cand n-a nascut Ella, nici acum la bebe Clara. Odata ce am asimilat toate informatiile, inclusiv posibilele efectele negative, gen o durere de cap. Nu mi-e frica de acea injectie in coloana si de cateterul care se introduce”, a povestit Andreea Balan, pe vlogul personal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img