vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Balan si-a serbat ziua de nastere! Cine este barbatul care i-a fost alaturi in aceasta zi importanta? „Am luat-o de la capat si am mers mai departe”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bălan a împlinit în urmă cu două zile vârsta de 36 de ani. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, în familie, alături de fetițe și de mama ei și a ținut să împărtășească cu fanii una dintre cele mai importante zile din viața ei. Astfel, vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din ziua cu pricina, iar un detaliu nu a trecut neobservat de urmăritorii Andreei. 

Andreea Bălan și-a serbat ziua de naștere! Cine este bărbatul care i-a fost alături în această zi importantă? „Am luat-o de la capăt și am mers mai departe” 

Andreea Bălan și-a serbat ziua de naștere! Cine este bărbatul care i-a fost alături în această zi importantă? Mai exact, bărbatul care a fost lângă ea și de data aceasta, așa cum a făcut-o la fiecare eveniment special din vaița ei, de câțiva ani încoace. Este vorba despre colegul ei de scenă, Petrișor Ruge, cel despre care declara cândva că este „cel mai stabil bărbat din viața ei”. Fanii Andreei Bălan au fost surprinși să vadă că bărbatul este o prezență constantă în viața colegei lui. Cei doi sunt extrem de apropiați.

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img