joi, 28 martie, 2024

Andreea Marin a făcut anunțul după 5 ani de relație! A vrut să se afle de la ea – în primul comentariu ???? “Viața e cum e…”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin a demonstrat că este o femeie puternică ce nu se lasă înfrântă de eșecuri, oricât de dureroase ar fi acestea. De-a lungul timpului a iubit și a fost iubită, a suferit, s-a despărțit de omul care îi fusese alături și a luat-o de la capăt pe un alt drum, cu încredere și fără regrete.

Andreea Marin, anunț după 5 ani de relație

De cinci ani, îndrăgita prezentatoare de televiziune trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri Adrian Brâncoveanu. Este o relație discretă despre care Andreea vorbește foarte puțin și rar. Recent, vedeta tv a vorbit într-un interviu despre viața ei, despre regrete și despre ce nu ar face niciodată.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale”, spunea Andreea Marin la Antena Stars.

Chiar dacă nu i-a fost mereu ușor, și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, apoi a rămas și fără tată, a crescut, a investit sentimente, s-a căsătorit de trei ori și a divorțat tot de atâtea ori, Andreea Marin spune că e mare lucru să nu ai regrete și să privești doar spre viitor.

În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a mai spus vedeta de televiziune.

Andreea Marin traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Iubește și este iubită de omul de afaceri Adrian Brâncoveanu pe care l-a cunoscut în urmă cu cinci ani. Nu se știe dacă au planuri de căsătorie, dar este cert că le este bine împreună, pentru că ambii radiază de fericire.

Cine este iubitul Andreei Marin

Adrian Brâncoveanu este de profesie diplomat. Potrivit informațiilor din biografia profesională, iubitul Andreei Marin a fost referent principal în Ministerul Afacerilor Externe și viceconsul la Damasc, iar mai apoi s-a lansat în afaceri.

Despre întâlnirea dintre el și zână, Andreea Marin spunea că nu a fost dragoste la prima vedere, dar că s-au cunoscut într-o perioadă în care ambii treceau prin aceleași stări. Vedeta a declarat că i-a unit suferința și că între ei, lucrurile au venit în timp, într-un mod sănătos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img