joi, 25 aprilie, 2024

Andreea Marin, blonda. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin s-a afisat cu o peruca blonda in fata prietenilor ei virtuali. reactiile acestora au aparut imediat.

Andreea Marin este deschisa la orice fel de schimbare, cel putin in ceea ce priveste look-ul. Prezentatoarea de televiziune a incercat o peruca blonda si s-a afisat astfel in fata fanilor ei de pe internet. Vedetei ii sta foarte bine blonda, insa parerile prietenilor virtuali au fost impartite.

“Ce varianta sa aleg?!”, i-a intrebat Andreea Marin pe fanii ei.

“Blondul acela este superb, iar o schimbare e binevenita tot timpul”,  “Brunetul a devenit un brand al tau si te reprezinta cu cinste”, “Sa ramai naturala”, “N-ar trebui sa ceri parerea nimanui si sa alegi varianta care sa te reprezinte sau cu care sa simti ca ai facut o schimbare cu care sa te simti bine”, “Blond te-ar prinde cel mai bine. Incearca un nou look”, “Esti mai dulce, dragalasa, iti lumineaza fata. Bruneta pari o persoana autoritara, impunatoare”, “In varianta blond esti frumusetea clasica. In varianta Brunet esti frumusetea romantica”, “Blonda ti-ar sta super”, i-au transmis fanii pe internet.

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Prezentatoarea de televiziune a cunoscut un succes urias cu emisiunea “Surprize, surprize”, pe care a moderat-o la Televiziune nationala. In plan personal, Andreea Marin formeaza un cuplu in prezent cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Andreea Marin este mama unei fetite, Violeta, din casnicia pe care a avut-o cu Stefan Banica Junior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img