marți, 16 aprilie, 2024

Andreea Marin, criticata de Oana Zavoranu: “Acum se detoxifiaza de toxinele de la shaorma sau kebab”

Distribuie:

Publicat:

Oana Zavoranu a criticat mai multe vedete din showbiz, printre care se numara si Andreea Marin. Bruneta a postat un mesaj pe Facebook in care spune tot ce crede despre "Zana".

"Astia toti si muuuulti, muuulti altii se iau MOCA, boteaza MOCA, se imbraca MOCA, (din punga), mananca MOCA, se coafeaza MOCA, isi smulg floacele de pe picioare MOCA, mustata MOCA, isi taie unghile MOCA,
se duc pe la centre Spa si cersesc servicii MOCA. Aici e campioana "Zana", exterminatoarea si ucigasa de catei si alte animale si prietena hingherilor care ea acum se ‘detoxifiaza‘ (pazea!) de toxinele de la saorma sau kebab, tot toxica e si o sa ramana si ne invata ea sa ‘traim frumos si sanatos’ ( asa ca ea) in gradina ei flescaita, de zarzavaturi si muraturi ofilite. Un fel de muzeul satului, cand era satul basit rau de tot! Totul acolo e horror. Dupa care toti astia vin in fata voastra si va povestesc cat de mult investeste un artist adevarat, in imaginea lui’. A-nnebunit lupul ma!???", a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img