sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Marin, despre ipostazele sexy in care se pozeaza. „Ma simt iubita si iubesc”

Distribuie:

Publicat:

De mai bine de doi ani, Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu. Cei doi locuiesc impreuna si se inteleg foarte bine, lucru care se reflecta si in atitudinea ”Zanei”. Vedeta radiaza de fericire si recunoaste ca se simte iubita si iubeste.

In ultima perioada, toti au observat ipostazele sexy in care Andreea Marin apare in imaginile postate pe contul de socializare. Aceasta a venit si cu o explicatie.

„E, am mai intinerit si eu. Da, recunosc asta (n.r. ca dragostea o intinereste). Stii cum e, acum ori niciodata! Ce-i drept, eu cred ca fericirea se vede pe chipul omului. (…) Am mai crescut si eu si sunt femeie fericita la casa ei. Ce-i drept, ma simt bine in pielea mea, ma simt iubita si iubesc. In acelasi timp, imi doresc sa fiu cat mai mult timp tanara pentru fetita mea. Vreau sa fiu on model pentru ea. Acum a inceput si ea sa se uite pe masa mea de machiaj si sa aleaga… Se poate uita, dar inca nu are voie sa aleaga”, a spus Andreea Marin la „Agentia VIP”.

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu au facut naveta mai bine de doi ani, intrucat el era, la acea vreme, consulul Romaniei in Libia si locuia in Africa. Cei doi obisnuiau sa se vada la cateva saptamani, acea perioada fiind plina de minivacante. Intre timp, familia s-a reunit, iar relatia, desi a fost la distanta, a trecut proba timpului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img