vineri, 29 martie, 2024

ANDREEA MARIN s-a implicat in campania CORINEI impotriva “frumusetii de plastic”, iar OANA ROMAN nu a mai rezistat! Ce comentariu a lasat pe contul “Zanei”

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Corina Bud a dat dovada din nou ca se poate reinventa in orice clipa, iar de aceasta data este vorba despre un manifest impotriva „frumusetii de plastic“, o campanie in care a fost sustinuta de foarte multe femei celebre de la noi si care se ghideaza dupa mesajul „No make-up, no filter“ (n.r.: „Fara machiaj si fara filtre“).
Ideea Corinei Bud de-a promova frumusetea naturala, fara filtru, a fost imbratisata de catre o sumedenie de vedete de la noi: Antonia, Nicole Cherry, Alice Peneaca, Andreea Marin, Lora, Lili Sandu sau Amalia Enache au facut publice poze cu ele, pe Instagram, in care apar complet nemachiate. Insa, nimeni nu se astepta ca fotografia postata de Andreea Marin, in care apare cu un chip complet natural, sa starneasca o reactie tocmai din partea… Oanei Roman!
“#NoFilter, #NoMakeup. Buna dimineata, oameni frumosi! Prin aceasta postare va reamintesc faptul ca privirile noastre aruncate in oglinda in zori de zi ne arata pe noi insine, asa cum suntem si a;a cum ar trebui sa ne iubim. Desigur, traim intr-o lume in care machiajul e parte din viata noastra de zi cu zi. Dar lasati-l sa ramana o joaca, o placere si nu sa devina o obligatie, o norma impusa de la care nu va abateti orice ar fi. Sustin mesajul artistei Corina, odata cu lansarea noului sau videoclip. Nu uitati cine sunteti in spatele mastii si cine va iubeste asa cum sunteti in zori de zi”, a fost mesajul Andreei Marin, caruia Corina i-a dat like.
Atunci cand a vazut like-ul oferit de cantareata mesajului Andreei Marin, Oana Roman nu a mai rezistat si a lasat un comentariu: “Frumos concept. Spune asta si celor sute de oameni care m-au calcat in picioare, umilit, jignit pentru ca nu ma incadrez in nici un standard. Explica-le si lor ca frumusetea e in suflet si in minte. Si ca aratatul fundului lucrat la sala nu conteaza. Eu sunt fericita cu mine si nu mai am de demonstrat nimanui nimic. Dar o campanie de acest fel ar fi salutara daca ar fi sincera si nu legata de promovarea unei piese si a unui videoclip. Am 41 de ani si merg pe strada zilnic fara machiaj si asta pentru ca, desi n-am facut nici o interventie sau tratament… nu am nici un singur rid, nici cearcane. Totusi sunt tinta unei campanii de bullying de peste 15 ani. Azi e ziua mea si sunt mandra de mine. Si nu fac campanii de constientizare pentru a promova ceva. Pare o strategie de PR desteapta, dar atat”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img