vineri, 19 aprilie, 2024

ANDREEA RADUCAN – “ SIMPLY THE BEST”

Distribuie:

Publicat:

Presedinta Federatiei Romane de Gimnastica, Andreea Raducan, a fost inclusa sambata in galeria internationala a gloriilor acestui sport, International Gymnastics Hall of Fame, in cadrul unei gale desfasurate la Oklahoma City, scriu cei de la Agerpres.

Cu acest prilej au fost inclusi in International Gymnastics Hall of Fame si americanii Paul Hamm si Nastia Lukin. Rusul Alexei Nemov, primit anul trecut in Hall of Fame, dar care nu a mai putut ajunge la ceremonia din 2017, a fost prezent si el la festivitatea din acest an. Prin cele trei introduceri din 2018, Hall of Fame va ajunge la o componenta de 98 de persoane din 22 de tari.

“Ce bucurie poate fi mai mare decat atunci cand munca si performantele iti sunt rasplatite. Sunt extrem de bucuroasa sa ma aflu alaturi de cei mai buni gimnasti ai lumii din toate timpurile. Introducerea mea in International Gymnastics Hall of Fame inseamna pentru mine excelenta si istorie. Este un bun moment pentru a multumi inca o data tuturor celor care mi-au fost alaturi si au crezut in mine. Sunt recunoscatoare si va multumesc inca o data!” – a scris sportiva pe pagina sa de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img