joi, 18 aprilie, 2024

Andreea, specialist in comunicare la Paris: ”Un caine e o sansa de a ne mentine in forma, de a diminua riscurile de boli cardiace”

Distribuie:

Publicat:

”De ce să nu încercăm să transformăm măcar una din cele 14 ieșiri săptămânale cu câinele în alergat ? Face diferența!” spune Andreea de la Runwithurdog

În oceanul de fotografii de pe instagram, am dat de niște fotografii inspiraționale și cu totul speciale. O fată frumoasă și fit aleargă cu câinele ei, face diverse forme de sport încadrată de peisaje de vis alături de patrupezi și chiar de copil. Bucuria a fost cu atât mai mare să aflu că deși locuiește de 14 ani la Paris, Andreea, de la Runwithurdog, este româncă. Aflați mai multe despre povestea și învățăturile ei în interviurile ce urmează.

CSÎD: Andreea, prezintă-te în câteva fraze.

Andreea, Runwithurdog: Mă numesc Andreea, am 34 de ani și locuiesc în Paris de 14 ani, când am ajuns aici cu o bursă Erasmus. Lucrez în comunicare de 10 ani, de când am terminat studiile la Sorbona și Sciences Po. Paris. Domeniul în care evoluez este o adevărată pasiune, mai ales comunicarea digitală și rețelele sociale, pe care le-am investit pentru a fi în contact cu alți practicanți ai sporturilor canine, cealaltă pasiune a mea.

 

Un câine energic poate motiva și stăpânul să facă mai multă mișcare

CSÎD: Cum a început povestea runwithurdog?

Andreea, Runwithyourdog: Când l-am adoptat pe Whiskey, un tânăr border collie plin de energie, foarte inteligent, dar foarte stresat, am încercat să îl canalizez prin sport. Ne-am înscris la diverse cluburi de sport pentru căței și am descoperit cu el discipline pe care nu le cunoșteam (agility, fitness canin, pistaj etc.). Din păcate, activitățile în clubul canin au loc doar în weekend, în majoritatea cazurilor, iar Whiskey avea nevoie să își investească energia în fiecare zi pentru a fi liniștit și fericit. Am început să alerg cu el, o premieră pentru mine, care nu apreciam neapărat runningul la momentul respectiv, pentru ca mi se părea teribil de plictisitor. Dar, cu el alături, a fost diferit.

CONTINUAREA PE CSID.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img