sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Tonciu si-a retras fiica de la gradinita: “Din punctul meu de vedere…”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Tonciu si-a retras fiica de la gradinita. Bruneta a avut si un motiv bineintemeiat pentru care a luat aceasta decizie radicala.

Fetita Andreei Tonciu a fost extrem de bolnavioara in ultima perioada. Micuta a racit des, iar de sarbatori bruneta a mers cu ea la medici pentru a vedea exact ce se intampla. Ei bine, doctorii i-au pus fetitei sale un diagnostic la care Andreea Tonciu nu se astepta. 

„Din punctul meu de vedere, este foarte greu. Inainte avand o viata foarte activa, acum sunt numai acasa. In ultima perioada am scos-o si de la gradinita pentru ca racea foarte des. A fost si in spital o saptaman pentru ca a avut pneumonie. Zilnic mancare, zilnic iesit cu ea, curatenie. Chiar imi doresc la telespectatorii sa ma cunoasca exact cum sunt eu. Lumea poate percepe altceva.

Intotdeauna eu nu am avut o imagine atat de buna, am fost catalogata foarte urat, dar lumea nu a stiut despre mine cum sunt cu adevarat. Eu nu sunt o vedeta. Eu sunt o simpla fata. Mi-a placut mereu sa ma distrez. Cu faptul ca am spus ca cea mai inalta forma de relief este bradul am castigat foarte multi telespectatori. Nu mai sunt cum eram inainte, sa ma atac. De sarbatori de cand am ajuns la munte a inceput sa faca febra, sa verse. I-am facut analizele. Avea infectie urinara”, a marturisit Andreea Tonciu la Teo Show.

Andreea Tonciu este casatorita de mai bine de doi ani cu Daniel Niculescu

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, si-a gasit linistea in bratele lui Daniel Niculescu, dupa ce s-a retras din lumea televiziunii. Pentru prima data, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nunta a Sanzianei Buruiana. In noiembrie 2015, Andreea a anuntat ca este insarcinata si ca va aduce pe lume o fetita.

La inceputul lunii februarie 2016, Tonciu si Daniel au devenit sot si sotie. Nasii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a nascut la o clinica privata din Bucuresti. Fetita a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, cand a imbracat o rochie de printesa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img