vineri, 19 aprilie, 2024

Andrei Chindriș a inscris in poarta lui FC Porto la meciul de debut

Distribuie:

Publicat:

Andrei Chindriș (22 de ani), fundașul transferat de Santa Clara de la FC Botoșani, a înscris primul gol în tricoul portughezilor, la chiar prima apariție în echipă. Românul a deschis scorul în meciul cu FC Porto din Cupa Ligii, iar echipa lui s-a impus cu 3-1.

Titularizat pentru prima oară după ce s-a transferat în Portugalia, Chindriș nu l-a dezamăgit pe tehnicianul Nuno Campos. A deschis scorul în minutul 17, în meciul din runda secundă a Cupei Ligii Portugaliei.

Cine e Santa Clara, echipa lui Andrei Chindriș 
Sezonul trecut, Santa Clara a încheiat pe locul 6 în prima ligă portugheză și s-a calificat în preliminariile Conference League. A ajuns până în play-off-ul competiției, fiind eliminată de Partizan Belgrad, 2-1 acasă și 0-2 în Serbia. 

Andrei Chindriș l-a regăsit la Santa Clara pe Hamidou Keyta (26 de ani), golgeterul lui FC Botoșani din stagiunea precedentă. Lotul formației revenite în primul eșalon în urmă cu patru sezoane este cotat la 16,25 milioane de euro, conform transfermarkt.

După acest succes, Santa Clara, aflată momentan doar pe locul 17 în prima ligă din Portugalia, conduce Grupa D a Cupei Ligii. 

Formația din insula aflată in mijlocul Atlanticului, la aproximativ 1500 de km de Lisabona, își dispută jocurile de acasă pe un stadion de 13.000 de locuri, care se umple doar la partidele cu Benfica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img