joi, 28 martie, 2024

Angela Similea, 12 drame in 10 ani: i-au murit patru persoane din familie, iar asta nu e tot

Distribuie:

Publicat:

Angela Similea, ”Regina muzicii usoare romanesti”, pare urmarita de un blestem, caci, in ultimii zece ani, cantareata cu voce de aur a trecut printr-un nesfarsit sir de necazuri. Recent, ea a pierdut in instanta o parte din mostenirea lui Victor Surdu, ultimul ei sot, insa lista pagubelor materiale si a tragediilor este cu mult mai lunga.

Angela Similea, solista care are in palmares piese de succes precum ”Casa mea”, ”Daca n-ai fi existat”, ”Numai iubirea” si ”Sa mori de dragoste ranita”, a trecut prin mari greutati in ultimii 10 ani. Cosmarul artistei a inceput in anul 2009, cand mama si sotul ei s-au imbolnavit. Mai mult, ei nu au mai putut plati ratele la banca, pentru un imprumut pe care l-au facut in anul 2007, in valoare 700.000 de euro. Din acest motiv a scos la vanzare conacul din Belciugatele in care a locuit cu regretatul ei sot, Victor Surdu. In toti acesti ani, interpreta a pierdut mai multe proprietati, dar si persoane dragi: mama, sotul, nasul de cununie si unul dintre frati. A rarit aparitiile publice, iar anul trecut s-a lasat de cantat. Totul a culminat luna aceasta, cand a pierdut procesul pentru averea mostenita de la Victor Surdu.

In 2009 nu a mai putut plati ratele bancare

In anul 2009, Angela Similea si regretatul ei sot, Victor Surdu, nu au mai putut plati ratele la banca si au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat in anul 2007, de 700.000 de euro. Insa o problema nu vine niciodata singura. Tot in acest an i s-au imbolnavit mama, Gherghina si sotul, Victor Surdu.

In martie 2010 a fost executata silit

Angela Similea si Victor Surdu au fost executati silit de banca in martie 2010, dupa ce au fost dati in judecata, pentru creditul in de 698.500 de euro. Cei doi nu au reusit sa-si achite creditul si au facut un alt imprumut, de refinantare, care a ajuns, cu tot cu dobanzi, la 714.319 euro. Surdu s-a angajat prin contract sa restituie banii pana la 22 mai 2009. A mai fost pasuit de banca de patru ori, cu conditia ca sotia sa devina garant. Aceasta a girat cu apartamentul parintilor, sperand ca-si vor reveni in timp cu banii.

In noiembrie 2010 a murit mama ei

O noua lovitura pentru Angela Similea a venit in acelasi an, cand mama sa, Gherghina, s-a stins din viata dupa o lunga suferinta. Discreta cu viata de familie, artista nu a vorbit despre acest subiect dureros din viata ei. La inmormantare a fost prezent si fiul artistei, Sorin Hilgen, din SUA, acolo unde este stabilit de peste 20 de ani. El a venit cu cei doi nepoti copii ai lui Jan Christian (23 ani) si Grace (21 ani).

In 2011 ii moare sotul, Victor Surdu

In aprilie 2011, Angela Similea mai pierde o persoana draga, barbatul care a iubit-o in taina ani de zile inca de pe vremea lui Ceausescu. Abia in 1999 a reusit sa o ia de sotie. Victor Surdu a fost doborat de o boala necrutatoare, cancer de pancreas, boala cu care s-a luptat un an de zile. A lasat in urma lui un minte de datorii.

In 2012 a pierdut apartamentul si alte doua proprietati

Cantareata a girat pentru creditul sotului cu apartamentul de la parinti, situat in Drumul Taberei, pe care l-a pierdut din cauza datoriilor, in 2012. Insa a mai pierdut si alte proprietati. Ca sa-si recupereze macar o parte din paguba, banca i-a mai luat artistei si alte doua proprietati din Afumati-Ilfov, respectiv un service auto si un showroom, ce apartinusera lui Surdu.

In 2013 moare nasul ei, Titus Munteanu, taticul ”Scolii vedetelor”

Angela Similea pierde a treia persoana draga in 2013, pe Titus Munteanu, un apropiat al familiei si totodata nasul ei de cununie cu primul sot, Sorin Movileanu, dar si nasul copilului lor, Sorin, mai tarziu infiat de alt sot de-al artistei, olandezul Jan Hilgen. Titus Munteanu a ajutat-o mult in cariera pe Angela Similea, dar si pe tinerii solisti de la ”Scoala vedetelor”, printre care Calin Geambasu, Calin Goia, Dana Mladin, etc.   

In 2014 a scos la vanzare conacul din Belciugatele

Angela Similea a scos la vanzare vila cu doua etaje si 16 camere de la Mataraua, Belciugatele, in care a stat impreuna cu sotul ei, Victor Surdu. Vila Angelei Similea are doua etaje si 16 camere o suprafata utila de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp si cu o deschidere de 50 mp la lac. Interpreta a luat aceasta decizie radicala pentru a-si achita datoriile la banca. Nu a reusit sa o vanda nici pana acum, chiar daca a mai lasat la pret, cu 100. 000 de euro.  

In 2017 i-a murit un frate

Moartea ii mai ia interpretei o alta persoana draga din familie, de aceasta data pe unul dintre cei doi frati ai ei, care a incetat din viata in noiembrie 2017. Acesta are o fiica in Spania, care a postat mesaje sfasietoare. Angela a fost daramata de durere si, cu ultimele puteri, s-a implicat in organizarea funerariilor fratelui ei.

In 2018 s-a retras din muzica

Necazurile au doborat-o pe Angela Similea, care a refuzat sa mai cante in spectacole. In ultimii ani, interpreta a facut naveta peste Ocean la fiul si la nepotii ei, insa sustine ca nu s-a mutat definitiv in SUA. Similea a  mentionat asta si la lansarea cartii  lui Titus Munteanu, scrisa de Octavian Ursulescu, in martie 2018, cand a bifat o iesire public, dupa o absenta de trei ani.

Pe 2 aprilie 2019 a pierdut mostenirea de la Victor Surdu

Angela Similea a pierdut pe 2 aprilie 2019 procesul pe averea cu fratele sotului ei, Gabriel Surdu. Miza a fost un teren de 6.500 de metri patrati si o casa in satul Visan, comuna Barnova, in judetul Iasi. Dupa decesul lui Victor Surdu, interpreta a spus ca nu are pretentii financiare, apoi s-a razgandit. Conform legii, mostenirea lui Victor Surdu, o treime din averea de la Iasi, li se cuvine fiicelor lui din mariajul anterior, Monica si Victorita, dar si cantaretei. In scandal a fost implicat si Cristian, al treilea frate al lui Victor Surdu, insa el i-a vandut partea lui Gabriel. Cumnatul Angelei Similea intentioneaza sa ridice cateva blocuri pe terenul mostenit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img