vineri, 29 martie, 2024

Anna Lesko a facut marele anunt! Se pregateste sa devina din nou mama

Distribuie:

Publicat:

“Anna Lesko este insarcinata?” – aceasta este intrebarea care se afla pe buzele multora, dupa ce artista a marturisit ca mai face un copil cu partenerul ei de viata, Adrian Nenita. Putini oameni au uitat ca frumoasa cantareata si-a ascuns prima sarcina pana in luna a saptea, astfel ca ei nu exclud ca in timpul celei de-a doua, sa procedeze la fel.

Anna Lesko se pregateste sa devina din nou mama

Chiar daca luna trecuta a implinit 40 de ani si multe dintre femei se feresc sa mai ramana insarcinate dupa aceasta varsta, Anna Lesko este exceptia de la aceasta “regula”. Dorinta ii este impartasita de fiul sau, care i-a cerut de multe ori o partenera de joaca. In plus, cantareata de peste Prut stie ce inseamna sa nu fii singur la parinti; ea provine dintr-o familie cu trei fete, ea fiind cea mijlocie.

“Adam imi cere o surioara. I-am spus: «Oricand, mami, cu placere». Sigur ca ne mai dorim. Eu nu m-as opri la unul, mai ales ca Adam chiar isi doreste”, a declarat Anna Lesko pentru libertatea.ro.

Fiul Annei Lesko si al lui Adrian Nenita va implini cinci anisori la sfarsitul lunii viitoare. Adam si-a transformat parintii artisti in cinefili si adeseori merg in cinematografe, unde ruleaza cele mai noi filme pentru cei mici.

“Sunt cinefila, mai nou cu Adam. Mergem ori de cate ori putem, am vazut toate animatiile, stim toate personajele, studiem chestia asta inainte. Suntem la capitolul acela: «Ce? De ce? Pentru ce? Dar cum? Din ce cauza?». E foarte funny. Oricum, copiii din ziua de azi sunt… uau!”, a povestit carismatica artista in cadrul aceluiasi interviu.

Va reamintim ca in urma cu cinci ani, Anna Lesko a anuntat ca este gravida atunci cand era in luna a saptea de sarcina. Ea a reusit sa tina ascuns secretul in toata acea lunga perioada, imbracand tinute de strada si costume de scena care i-au mascat burtica. Iar asta nu e tot: nimic din comportamentul ei nu indica acest lucru. Toate aceste detalii ii fac pe multi sa creada ca nu e exclus ca si la urmatoarea sarcina sa urmeze aceeasi “reteta”.

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Nenita

Anna Lesko este o cantareata, pictorita si textiera din Republica Moldova. Ea s-a nascut pe 10 ianuarie 1979, in Chisinau, iar la varsta de 17 ani, ea s-a stabilit in Romania. Artista are o cariera muzicala foarte bine dezvoltata la noi in romania, piesele sale fiind foarte ascultate si apreciate. Ea surprinde si prin tinutele spectaculoase pe care alege sa le poarte in show-urile sale. In ceea ce priveste relatiile amoroase, cea mai cunoscuta este cea cu Irinel Columbeanu.

In prezent, Anna Lesko traieste o frumoasa poveste de viata cu iubitul ei, Adrian Nenita. Cunoscut pe numele de scena DJ Vinnie, artistul s-a nascut tot in Chisinau si a mostenit talentul si pasiunea pentru muzica de la parintii sai: tatal canta la acordeon, mama este solista. De altfel, fratele si sora lui Adrian Nenita canta la vioara.

Anna Lesko a devenit mamica pentru prima data la 35 de ani, iar sarcina a tinut-o ascunsa pana aproape in luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a daruit lui Adrian Nenita, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img