vineri, 19 aprilie, 2024

ANPC răspunde după ce Blue Air a făcut plângere penală la Parchetul General: Au păcălit cu bună știință câteva sute de mii de pasageri

Distribuie:

Publicat:

Conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor susține că reprezentanții Blue Air aruncă petarde cu fum pentru a distrage atenția după ce au păcălit câteva sute de mii de pasageri. Replica apare după ce șeful ANPC a fost acuzat de companie că a făcut declarații false, anunță Mediafax.

Blue Air a formulat o plângere penală, înregistrată la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, și susține că președintele ANPC, Horia Constantinescu, a făcut declarații false. În replică, Constantinescu vorbește despre o diversiune a reprezentanților Blue Air.

„După ce au păcălit cu bună știință câteva sute de mii de pasageri, după ce nu au rambursat câteva zeci de milioane de euro, după ce n-au respectat niciuna dintre măsurile stabilite de către Autoritatea noastră, iată că singurul lucru pe care dovedesc că pot să-l facă este să arunce petarde cu fum pentru a distrage atenția de la ceea ce cu adevărat au făcut”, scrie în anunțul făcut joi de ANPC.

Șeful ANPC mai spune că a avertizat despre criza de la Blue Air.

Cntinurea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img