sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Antonia i-a raspuns lui Abi Talent, dupa ce a umilit-o in public

Distribuie:

Publicat:

Antonia “l-a facut “knockout” pe Abi Talent in urma unor mesaje pe care i le-a transmis la scurt timp dupa ce tanarul a umilit-o in public. In acelasi timp, cantareata a dezvaluit cum a decurs o intalnire intre ei, care a avut loc in urma cu ceva timp. Mai mult, partenera de viata a lui Alex Velea l-a avertizat pe Abi Talent pentru rautatile gratuite facute la adresa familiei sale.

Antonia i-a raspuns lui Abi Talent, dupa ce a umilit-o in public

In razboiul inceput cu Alex Velea, Abi Talent a atacat-o dur si pe Antonia, iar artista a reactionat destul de delicat in comparatie cu umilinta la care a fost supusa de tanarul care s-a apucat de muzica, dupa ce a renuntat la scoala dupa opt clase.

 “Informeaza-te inainte sa «vorbesti»” este primul mesaj transmis de Antonia pe Instagram Stories la scurt timp dupa replicile acide ale lui Abi Talent.

Ulterior, cand Abi Talent a facut public un mesaj video in care a spus ironic: “Din respect pentru nevasta lui Velea… Pardon”, dupa care a inceput sa rada isteric, Antonia i-a transmis intr-o postare urcata pe Story-ul de la Instagram ca nu are nevoie de respectul sau si a povestit cum s-a comportat contoversatul artist intr-o zi in care s-au intalnit intamplator.

“N-am nevoie de «respectul» tau! Te-am vazut o data (nu stiam cu ce te ocupi) si m-ai rugat sa facem o poza… O sa te coste tupeul asta ieftin. Esti exact cum zice Velea: Un mascarici. Regele Mascaricilor!”, a scris Antonia pe Instagram Stories, dupa cum puteti vedea si in galeria foto a articolului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img