vineri, 19 aprilie, 2024

Antonia, primele imagini cu burtica de gravida?! Cum s-a fotografiat iubita lui Alex Velea

Distribuie:

Publicat:

În ultima perioadă, foarte multe persoane au speculat faptul că frumoasa Antonia este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Această ipoteză a pornit de la un InstaStory făcut chiar de către Alex Velea, iubitul cântăreței. Artistul a postat o fotografie pe Instagram, în care apărea un emoticon cu o femeia gravidă, iar la scurt timp, acesta a mai scris că le mulțumește tuturor pentru cuvintele frumoase. 

După această fotografie postată, în mediul online, tot mai multe persoane se gândesc la faptul că Antonia este însărcinată. Întrebată de un fan dacă este sau nu gravidă, aceasta a răspuns "Da. Nu. Poate?". Totuși, tot mai multe fotografii au apărut în ultima perioadă, în care frumoasa artistă pare că are o burtică, iar pe zici ce trece, aceasta crește din ce în ce mai mult. 

Antonia burtica de gravidă

Chiar ultimele fotografii postate de artistă pe conturile de socializare ne duc cu gândul la faptul că peste ceva timp, vedeta va fi mămică de patru copii. În ultima postare de pe Instagram, Antonia a lăsat să i se vadă și abodmenul și cu siguranță cele două fotografii vorbesc de la sine. 

Antonia burtica de gravidă

Iubita lui Alex Velea, atac subtil la adresa Alexiei Eram

După ce Mario Fresh a decis să iasă din trupa lui Alex Velea, un nou scandal a avut loc între cei doi artiști. Totuși, se pare că și Antonia a avut ceva de spus despre iubita cântărețului. În urma unei postări pe Instagram, cunosucta artista a scris următoarele. 

„Heeey, uită-te la noi. Suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni și nimic! Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi să te prefaci că ești fericită”, a scris Antonia, în urmă cu puțin timp, la InstaStory.

continuarea pe wowbiz.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img