vineri, 29 martie, 2024

Antrenorul FCSB, Mihai Teja, despre Adrian Stoian: ‘Este un profesionist, dar normal ca e afectat’

Distribuie:

Publicat:

Antrenorul FCSB, Mihai Teja, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Adrian Stoian va avea şansa să joace la gruparea roş-albastră, după ce acesta a evoluat doar în meciul cu Dunărea Călăraşi, informează News.ro.

 

"Eu am vorbit cu Adrian, am stabilit împreună şi Stoian cu siguranţă va fi în lot şi va avea şansa să joace nu o dată, de mai multe ori. Eu cred în el, e un jucător bun. Nu există "ultima şansă". A venit, a semnat, cum să fie ultima şansă? E fotbal, nu război. Se poate întâmpla oricui să greşească, nu există ultima şansă. E bine să intri şi să joci bine, aşa rămâi în echipă. Nu este uşor să vii dintr-o ţară cu o altă mentalitate. El are un caracter foarte bun, a trăit mult în Italia şi vine cu altă mentalitate. Este un profesionist, dar normal că e afectat. Îşi doresc toţi să joace şi asta e cel mai important pentru mine. Repet: fotbaul se joacă 11 la 11 şi nu am ce să fac, din păcat", a declarat Mihai Teja.

El a vorbit şi despre meciul cu FC Voluntari, de sâmbătă, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga I. "Chiar dacă e o echipă aflată în subsolul clasamentului, cred că s-a schimbat mult în bine de când a venit Cristiano Bergodi. Îl cunosc, ştiu cum lucrează, e un tehnician foarte bun. Va fi un meci greu, în care trebuie să câştigăm cele trei puncte. Îi respectăm, dar trebuie să ne câştigăm punctele. Avem nevoie de un moral bun înainte de play-off. E greu cu orice echipă să obţii victoria, nimic nu este uşor. Ne lipsesc câţiva jucători, dar cei care îi vor înlocui se vor ridica la acelaşi nivel. Nu sunt improvizaţii foarte mari, dar probabil Nedelcu va fi în locul celor doi care au jucat până acum. Ceilalţi au jucat. Momcilovic a avut o mică contractură la ultimul antrenament şi cred că într-o săptămână va reveni. E frustrant că a stat atât pe bară, mai ales pentru el pentru că orice fotbalist vrea să joace. Din păcate, se întâmplă", a mai spus Mihai Teja.

FCSB va evolua cu FC Voluntari, sâmbătă, în deplasare, de la ora 19.00, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img