marți, 23 aprilie, 2024

Anunt BOMBA luni dimineata. LOVITURA CUMPLITA pentru KOVESI. Vestea care trimite UNDE DE SOC in Romania

Distribuie:

Publicat:

Activitatea manageriala a DNA si a Parchetului de pe langa ICCJ este, in prezent, evaluata de catre Inspectia Judiciara a CSM, a anuntat, luni, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

”Prin raportul acela pe care l-am prezentat, referitor la anchetarea modului de adoptare a OUG 13, eu am tras un puternic semnal de alarma vis-a-vis de activitatea DNA si am subliniat nevoia imperativa ca activitatea DNA sa se desfasoare in limite constitutionale.

Sustinem cu toata convingerea continuarea luptei impotriva coruptiei, dar sa retinem ca asta nu inseamna doar DNA, nu doar aplicare de pedepse, ci in primul rand prevenirea savarsirii faptelor de coruptie, urmand ca norma penala sa fie ultima masura”, a declarat Tudorel Toader.

Ministrul a anuntat ca vor fi propuse masuri de consolidare a luptei impotriva coruptiei.

De asemenea, Toader a precizat ca Inspectia Judiciara a CSM a inceput evaluarea activitatii manageriale a DNA si a Parchetului General.

”Am sesizat Inspectia Judiciara a CSM cu privire la inregistrarile care au aparut in spatiul public. Am sesizat Inspectia Judiciara a CSM pentru a face evaluari de fond privind activitatea manageriala la DNA si la Ministerul Public, Parchetul de pe langa ICCJ. La cele doua autoritati n-au fost facute evaluari de fond privind aceasta activitate de zece ani de zile”, a afirmat ministrul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img