vineri, 19 aprilie, 2024

Anunt de ULTIMA ORA! Cand va fi convocat Congresul Extraordinar al PSD

Distribuie:

Publicat:

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, sustine ca exista deja discutii in interiorul partidului pentru convocarea unui CongresExtraordinar al PSD, insa exclude varianta ca Liviu Dragnea sa fie schimbat din functie.

Niculae Badalau a precizat ca ”se poarta discutii intre colegi”, in vederea convocarii unui Congres Extraordinar. Intrebat daca in urma acestui Congres s-ar putea schimba liderul partidului, Badalau a exclus din start aceasta varianta.

”Nu, nu exista aceasta posibilitate. Noi avem un presedinte care se numeste Liviu Dragnea si mergem mai departe. Un Congres nu este exclus, insa asta face parte din viata interna a partidului”, a declarat Niculae Badalau, la Romania TV.

„Cred ca un Congres ar face bine sanatatii partidului, in care sa relansam ideile noastre politice, sa relansam viata politica, mai ales ca 2018 este an preelectoral, stim ca in 2019 vom avea doua randuri de alegeri. In Congresul partidului, conform Statutului, nu putem alege decat vicepresedintii, organele de conducere. Dar nu cred ca e cazul acum sa facem Congres de alegeri”, a adaugat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img