vineri, 26 aprilie, 2024

Anuntul facut de oficialii Antena 1. Emisiunea Chefi la cutite isi schimba numele si formatul

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea „Chefi la cutite” revine la Antena 1 isi schimba numele si formatul si revine cu o editie speciala. Show-ul jurizat de aceiasi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu se va numi „Chefi la cutite – Familii la cutite”, iar competitia se va da, dupa cum ii spune si numele, intre familii.

Sezonul special, „Familii la cutite” va aduce in arena culinara echipe complete, gata formate din membrii unor familii, anunta reprezentantii Antenei 1, potrivit paginademedia.ro.

Acestea vor trece, ca si pana acum, printr-o perioada de auditii si una de battle-uri „la cutite”, iar la final, doar una singura va fi declarata castigatoare. Elementul-surpriza al noului sezon va da sansa si unor vedete cunoscute sa lupte alaturi de cei dragi la bancul de lucru.

Chefii vor fi pusi fata in fata cu o decizie foarte importanta, aceea de a-si alege fiecare cele mai bune trei familii, alaturi de care sa aiba o sansa la premiul cel mare.

Catalin Scarlatescu: ”In sezonul sapte, vreau sa castig cu o lady-chef”

Dupa doua sezoane in care nu a sperat la titlu, chef Catalin a fost la un singur pas de a obtine victoria, insa nici in acest an, finala nu a stralucit in culoarea sa:

”Daca Munti a putut sa faca fata celor doi concurenti ai mei, inseamna ca a gatit. Iti multumesc ca te-am cunoscut, si sunt sigur ca fara voi trei, Andrei, Maria si Munti, bucataria si gastronomia romaneasca nu ar fi atat de implinita. Acest sezon ne-a ridicat mingea sus, sus de tot”, a declarat chef Catalin Scarlatescu, emotionat, la finalul serii.

De asemenea, mentorul echipei galbene a marturisit si care sunt planurile sale pentru urmatorul sezon ”Chefi la cutite”: ”In seara asta am fost la mustata..sa duc cea mai talentata lady-chef acolo sus! In sezonul sapte, vreau sa castig cu o lady-chef, tara aceasta are nevoie de asa ceva!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img