vineri, 29 martie, 2024

Aproape 40% dintre angajati primesc prime de sarbatori

Distribuie:

Publicat:

Pastele aduce venituri mai mari pentru unii angajati. Aproape jumatate dintre patroni au ales sa fie mai atenti cu cei care contribuie la activitatea companiei si le-au oferit prime. Cei mai multi au primit bani ca sa isi cumpere ce doresc. Este mult mai usor si pentru angajatori. Mai ales ca legea le permite sa ofere bani, fara sa plateasca taxe suplimentare.

De cateva zile a inceput forfota prin magazine, iar romanii au inceput sa scoata din buzunare economiile din ultimele luni. Insa cei mai norocosi pot plati cu banii din prima pe care au primit-o de la serviciu. Angajatorii au pus deoparte bani pentru cadourile din acest an.

Legea le permite patronilor sa ofere pana la 150 de lei pentru fiecare angajat fara sa plateasca taxe si impozite la stat. Cei mai multi angajati declara ca au primit sume in plus la salariu. Altii au beneficiat de tichete cadou, zile libere si cosuri cu produse specifice sarbatorilor pascale.

Chiar daca mai bine de jumatate dintre angajati nu vor beneficia de prime, parlamentarii le-au facut un alt cadou in acest an. In afara de prima si a doua zi de Pasti, angajatii vor sta acasa si in Vinerea Mare, care a fost declarata zi libera.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img