joi, 28 martie, 2024

Aproximativ 50.000 de hectare de teren agricol din judetul Vaslui a fost “furat” de moldovenii lui Vladimir Plahotniuc – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Proprietarii suprafețelor de 50.000 de hectare teren agricol sunt victimele companiei Transoil din Republica Moldova, controlată de către Vaja Jhasi, acesta din urma fiind un apropiat al oligarhului moldovean Vladimir Plahotniuc . Basarabenii au cumparat firma de la Adrian Porumboiu, un colos vasluian cu aproximativ 6.000 de angajati si sistematic au distrus totul . Terenul nu a fost lucrat și a fost lasat in multe zone in paragina si s-a dorit doar incasarea subventiei de la APIA . Cetatenii, oameni de rand bolnavi si batrani isi asteapta drepturile de 4 ani si cer interventia Ministrului Agriculturii Petre Daea.  Reprezentantii Transoil nu sunt de găsit, iar la telefoane nu mai raspunde nimeni .  Joi, 21 februarie, un grup de cetateni din comunele vasluiene Hoceni si Dimitrie Cantemir s-au strans in fata primariei de la Hurdugi . Acestia i-au asteptat pe reprezentatii Transoil la discutii . In prealabil, cei din urma le-au promis cetatenilor ca vor sosi la intalnire, lucru care nu s-a întâmplat .

CE SPUNE ADRIAN PORUMBOIU DESPRE ACEASTA SITUATIA  (click aici )

Cetatenii judetului Vaslui sunt efectiv uimiți si ingenunchiati de moldovenii de la Transoil . Oamenii locului afirma faptul ca au fost infaptuite contracte de arenda FALSE si ca normal ar fi ca DNA sa efectueze verificari .  Sunt persoane care au cumparat parcele de pamant de la alte persoane si nu se pot folosi de ele . VEZI VIDEO MAI JOS CU TOATE NEMULTUMURILE CETATENILOR ( click aici )

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img