vineri, 29 martie, 2024

Aproximativ 9.000 pachete tigari ascunse intr-o cisterna, depistate la P.T.F. Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita, impreuna cu inspectorii vamali au descoperit 8.800 pachete de tigari de provenienta R. Moldova, ascunse intr-o cisterna destinata transportului de combustibil.

In ziua de 25 august a.c., in jurul orei 22.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, Constantin P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 32 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din cap tractor si cisterna, ambele inmatriculate in R. Moldova.

“In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 8.800 pachete tigarete de provenienta R. Moldova, ambalate in folie de plastic, ascunse in compartimentele destinate transportului de combustibil.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F Vaslui

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 19.360 lei si sanctionarea contraventionala a lui Constantin P. cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img