sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ar fi trebuit să fie o zi fericită pentru Nicolae Botgros, însă artistul trece prin momente extrem de grele

Distribuie:

Publicat:

Ar fi trebuit să fie o zi fericită pentru Nicolae Botgros, însă artistul trece prin momente extrem de grele. Este prima aniversare fără soția sa, iar, astăzi, mama lui s-a stins din viață. Cântărețul, care a împlinit vârsta de 69 de ani, poartă o durere extrem de mare în suflet.

Nicolae Botgros poartă o durere foarte mare în suflet. După ce soția sa, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață anul trecut, în data de 26 iulie, la vârsta de 68 de ani, începutul anului 2022 vine cu o veste sfâșietoare pentru acesta. Mama artistului s-a stins din viață. Chiar dacă Nicolae Botgros a primit extrem de multe mesaje frumoase pe rețelele de socializare, cu ocazia împlinirii vârstei de 69 de ani, în sufletul bărbatului se dă o luptă grea, arată Spynews.

Soția lui Nicolae Botgros a suferit de cancer la colon

Nicolae Botgros și-a pierdut soția, anul trecut, la vârsta de 68 de ani. Lidia Bejenaru suferea de cancer la colon și fusese operată de mai multe ori.

”Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă Har, ne dă Dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el… Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om”, a mărturisit Nicolae Botgros, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img