vineri, 19 aprilie, 2024

Arbitrii cu probleme la meciul Potaissa Turda-HC Vaslui

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui incepe returul Ligii Zimbrilor, in deplasare, intalnind cosmarul primei parti, Potaissa Turda, adversara care s-a impus in Polivalenta vasluiana la o diferenta de 17 goluri, scor 28-45.

Din pacate, echipa pregatita de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte nu are parte de noroc pentru o eventuala revansa. La partida de sambata, 3 decembrie, FRH i-a desemnat pe arbitrii constanteni Adrian Georgescu si Mihai Moldoveanu sa conduca partida. Cei doi nu au amintiri tocmai placute cand vine vorba de Vaslui. Ei au fost delegati si in urma cu un an si jumatate, la meciul HC Vaslui-Potaissa Turda. Atunci, gratie erorilor de arbitraj in favoarea oaspetilor, turdenii au castigat duelul, scor 29-31, obtinand biletele pentru play-off.

De altfel, “fluierasii” au putut parasi sala dupa o ora si jumatate de la terminarea jocului, intr-un cor de injurii si huiduieli din partea fanilor HC Vaslui. Trebuie spus ca, desi brigada fusese recuzata de oficialii clubului vasluian, seful Comisiei de Arbitri nu a tinut cont de solicitarea de a trimite la meci un cuplu de arbitri internationali.

Aceeasi arbitri au fost la originea uni alt scandal, la origine fiind tot Potaissa Turda, care a castigat, cu ajutorul constantenilor, scor 27-23, disputa cu HC Odorhei. Dupa joc, cuplul de arbitri a primit avertisment si nu au mai fost delegati la meciuri timp de patru etape.

Partida Potaissa Turda-HC Vaslui are loc sambata, 3 decembrie, de la ora 16.00, si va fi transmisa de TVR1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img