vineri, 29 martie, 2024

Are sau nu operații estetice Oana Zăvoranu. Vedeta a mărturisit totul: „Conștientă de valoarea mea”

Distribuie:

Publicat:

Oana Zăvoranu este o femeie mereu tânără și extrem de frumoasă, în ciuda faptului că are vârsta de 49 de ani. Cu toate acestea, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit adevărul despre operațiile estetice.

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Oana Zăvoranu a recunoscut că are operații estetice, dar nu la nivelul feței. Faimoasa vedetă se menține foarte bine la vârsta de 49 de ani. Bruneta a vorbit despre intervențiile chirurgicale, dar și despre cum se menține mereu în formă.

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice

Oana Zăvoranu a mărturisit la Xtra Night Show că nu a apelat la bisturiu în ceea ce privește fața. Vedeta are aceste buze dintotdeauna, deși lumea tot spunea că ea și-a făcut intervenții chirgicale, mai ales la buze.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel”, a mărturisit vedeta la Xtra Night Show.

Bruneta a declarat că este extrem de mândră de faptul că este unică și nu încearcă niciodată să pară ceea ce nu e. Este o persoană asumată și nu încearcă niciodată să se compare cu nimeni.

„Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu”, a continuat ea.

Cum se menține vedeta la vârsta de 49 de ani

Deși a împlinit vârsta de 49 de ani, Oana Zăvoranu se menține foarte bine, având doar 53 sau 54 de kilograme. Bruneta nu ține niciun fel de dietă, alegând să mănânce tot ce îi place și afirmă că ea nu a renunțat la zahăr, alimentul care deseori îngrașă.

„Mă mențin la 53-54 de kilograme. Beau lucruri care conțin zahăr, mănânc lucruri care conțin zahăr, nu țin niciun fel de dietă. Nu mi-am băgat botoxuri. Eu spun ce nu fac eu și fac altele”, a declarat faimoasa vedetă, în exclusivitate la Xtra Night Show.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img