sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Arhitectii emisiunii ”Visuri la cheie” de la Pro TV vor fi inlocuiti. Mai ramane doar Adela Parvu

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea ”Visuri la cheie” revine anul acesta cu un nou prezentator, dar si o noua echipa de designeri si arhitecti. Alina Vilcu si Omid Ghannadi nu se vor mai regasi in noul sezon al emisiunii, insa ramane Adela Parvu.  

Alaturi de Adela Parvu vor mai fi Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu designerii de interior si arhitectii Visuri la cheie. Cristina Joia este designer de interior, Ciprian Vlaicu – arhitect si Valentin Ionascu – arhitect, anunta paginademedia.ro .

Cei patru, impreuna cu prezentatorul emisiunii, Corneliu Ulici, au pornit calatoria prin tara pentru noul sezon al show-ului.

Alina Vilcu si Omid Ghannadi se vor dedica proiectelor personale si cursurilor de design interior pe care le sustin impreuna, anunta Pro TV.  

”Povestea Visuri le cheie ma invata sa privesc mult mai atent in jurul meu. Alaturi de colegii din echipa, pe care i-am descoperit, o sa pun umarul la treaba si sper sa putem sa ajutam oamenii care nu au incetat sa viseze si lupta incontinuu pentru visurile lor. Orice inceput este o noua provocare”, a declarat Valentin Ionascu, unul dintre noii arhitecti care s-au alaturat echipei. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img