vineri, 19 aprilie, 2024

Asa a aparut Simona Gherghe la ”Acces Direct”! ”Cand esti foarte gravida…” Sotul ei s-a prapadit de ras

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe este insarcinata in sase luni si va deveni mama pentru a doua oara. Prezentatoarea tv va aduce pe lume un baietel. Pana atunci, ea duce cu brio emisiunea de pe Antena, unde are sute de mii de admiratori. Luni, aceasta a aparut in platou in tricoul…sotului!

Simona a imbracat unul dintre tricourile lui Razvan, s-a pozat si a urcat fotografia pe pagina de socializare. Probabil, Razvan s-a amuzat, dar fanii au invadat pagina cu mesaje admirative si multe urari.

”Cand esti “foarte” gravida si cel mai la-ndemana e tricoul sotului ? norocul meu e ca inca intru in blugi!”, a scris Simona in dreptul fotografiei.

”Esti minunata si cu tricoul lui Razvan”, ”La tine chiar nu se vede burtica ? te pup!”, ”Si eu am purtat bluzele si tricourile sotului ?. Ghinionul meu a fost k eu nu am mai intrat in blugi”, ”Cand termin stocul sotului, cer ajutor”, sunt cateva dintre mesaje.

Simona Gherghe, sfatuita de Saveta Bogdan sa nu se imbrace in negru in timpul sarcinii

Prezenta in platoul de la “Acces Direct”, Saveta Bogdan i-a dat un sfat pe care a fost rugata sa-i transmita din partea unei fane de-ale prezentatoarei, care locuieste in Viena. “Simona, vreau sa-ti transmis un mesaj de la o doamna care te iubeste si sta la Viena. A spus ca femeile insarcinate nu au voie sa poarte negru, ca copilul este suparat. Dar astea sunt superstitii”, a afirmat Saveta Bogdan.

Imbracata intr-o rochie neagra cu dungi argintii, Simona Gherghe a reactionat imediat. “Dar eu nu sunt in negru. Da, nu ne luam dupa ele”, a spus prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”.

Simona Gherghe a devenit mama la 39 de ani

Simona Gherghe prezinta emisiunea “Acces Direct” si, daca, pana in toamna acestui an, ea a moderat singura show-ul, acum i s-a alaturat Alex Velea. Vedeta s-a casatorit in luna aprilie a lui 2017 cu Razvan Sandulescu, consultant politic. La o luna distanta, ea a devenit mama. Fiica ei a venit pe lume pe 23 mai 2017 si a primit numele Ana Georgia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img