sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Asa arata Andreea Tonciu inainte. Dar sa vezi cum arata acum, dupa ce s-a maritat, s-a retras de la TV si s-a facut femeie de casa

Distribuie:

Publicat:

Andreea Tonciu, fosta aparitie in emisiunile TV, ea find cunoscuta in viata de noaptea a Capitalei, si-a propus sa isi indeplineasca cea mai mare dorinta, aceea de a slabi pana la greutatea pe care ea o considera ideala: 45 de kilograme. Despre planurile pe care le-a facut pentru a reusi in ceea ce isi propune, Andreea Tonciu a vorbit pe larg la emisiunea ''Star Matinal'' de la Antena. Desi cunoscutii considera ca vedeta arata bine, Andreea Tonciu afirma ca ea personal nu este multumita de formele pe care le are.

Pentru a reveni la greutatea initiala, Andreea Toncia trage din greu la sala si vrea sa mai slabeasca macar cateva kilograme.  Mai mult, Andreea a recunoscut ca nu se vede frumoasa, daca nu este aranjata.

„Am slabit trei kilograme si mai vreau, pana in primavara ma fac de 45 de kilograme. Imi place sa fiu slaba. Nu am pus foarte mult in sarcina. Eu vreau sa fiu foarte slaba. Nu ma infometez. Mananc ce vreau, cat vreau. Mananc paste, paine, ciorba. Am mai renuntat si la dulciuri, inainte o luasem razna. Trebuie sa redevin subtirica„, a spus Andreea Tonciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img