joi, 18 aprilie, 2024

Asa arata cand era micuta, iar apoi a devenit o cantareata celebra. Insa, dupa ce tatal ei drag a avut probleme grave de sanatate, durerea a fost prea mare pentru artista. Ce decizie a luat

Distribuie:

Publicat:

Britney Spears, in varsta 37 de ani, s-a internat intr-o clinica de psihiatrie in urma cu o saptamana si, aparent, va ramane sub tratament timp de o luna.

Cantareata a traversat o perioada grea dupa ce tatal ei, Jamie Spears, a fost operat de doua ori la colon.

O sursa apropiata familiei lui Britney Spears a declarat pentru People ca artista trebuie sa se concentreze pe ea si ca boala tatalui ei a afectat-o, potrivit dailystar.co.uk.

„El a fost foarte aproape de moarte si s-a operat din nou acum cateva saptamani. Nu ii este bine. Britney si el sunt foarte apropiati si ea a fost afectata de situatie”, a mai spus sursa.

Britney a mai avut si in trecut probleme emotionale, ea suferind o serie de episoade depresive. In anul 2008, artista a trecut printr-o perioada extrem de grea, dupa ce a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei in favoarea fostului sot, rapperul Kevin Federline.

Cantareata a revenit in prim-plan la sfarsitul anului 2008 cu albumul si turneul mondial ”Circus” si a concertat in Las Vegas incepand din 2014. In luna ianuarie, Britney Spears a renuntat la o noua serie de spectacole pe care urma sa se le sustina in acest oras din cauza starii de sanatate a tatalui ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img