sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Asa NU! Ce face aceasta ieseanca intrece orice limita a bunului simt! NU va comportati in acest fel cand mergeti cu mijloacele de transport in comun – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Bunul simt pare sa fie o utopie pentru unii concetateni de-ai nostri! Vrem sa traim intr-o tara mai curata, civilizata, dar fara sa facem ceva in acest sens. Este si cazul acestei iesence care circula cu mijlocul de tranport in comun. In aceasta dimineata, femeia pare sa nu ii pese de faptul ca, oamenii din jurul ei au dreptul de a circula intr-un mijloc de tranport in comun curat, ''proaspat'' civilizat. 

In vazul lumii, fara sa stea pe ganduri, femeia sparge seminte de zor. Probabil dorea sa termine o intreaga punga de seminte in intervalul de timp parcurs de un tramvai intre doua statii. Stim ca este dificil si uneori chiar ''stresant'' sa ne comportam civilizat, dar oare nu noi trebuie sa fim schimbarea ce vrem sa o vedem in altii? Mai stim ca spartul semintelor e, intr-o oarecare masura, un sport national, si ca acestea creeaza, uneori, dependenta, dar haideti sa fim…normali. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img