vineri, 29 martie, 2024

Asfaltarea Pachetului de 20 de strazi, aproape de final – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că lucrările de asfaltare a celor 20 de străzi, inclusiv alei, parcări și fundături de zonă, sunt aproape de final.

Proiectul (demarat în noiembrie 2019), însumează 10 kilometri liniari de covoare asfaltice. Finanțarea este asigurată exclusiv de la bugetul local și are o valoare de circa 10 milioane lei. Primele străzi din acest pachet (G-ral Naumescu, Mihail Kogălniceanu, Siret și aleea de legătură dintre aceste ultime două artere) au fost asflatate încă de anul trecut. În ultimele două săptămâni lucrările au continuat pe străzile I. C. Brătianu, Gheorghe Doja, Ștefan Procopiu, Hotin, Lirei, Vărăriei, Carpați, Episcop Iacov Antonovici și Suceava.

„În primul rând, pentru că s-a tot speculat în ultima vreme, vreau să afirm cât se poate de clar faptul că acest proiect, pe care mi l-am asumat încă de acum circa un an, este finanțat din banii bârlădenilor, nicidecum de la Consiliul Județean, așa cum se tot afirmă prin unele medii. Un proiect, de o asemenea anvergură, cu 20 de străzi asfaltate de-odată, într-adevăr, poate stârni invidia oricui, însă de aici și până la a dezinforma opinia publică este o atitudine care nu face cinste nimănui. Oricum, important este că bârlădenii se vor bucura în foarte scurt timp de 20 de străzi complet asfaltate și reabilitate”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Reamintim că acest proiect amplu vine în continuarea unui alt proiect mare demarat recent, și anume asfaltarea și modernizarea altor 9 străzi, respectiv Cerbului, Muzelor, Brâncoveanu, Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe, Gheorghe Emandi, Opanez, Griviței și Ioan Codrescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img