sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Asigurare tip RCA falsa, depistata la Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, efectueaza cercetari in cazul unui barbat care a prezentat la controlul de frontiera o asigurare tip RCA falsa pentru autocamionul pe care  il conducea. 
Joi, 4 mai, in jurul orei 19.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, pentru efectuarea formalitatilor necesare iesirii din tara, Ilie D., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 47 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion marca Daf si o semiremorca marca Schmitz, ambele inmatriculate in Romania.
“La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurarii tip RCA prezentata la control pentru autocamionul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.” declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui
Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca are doar calitatea de angajat al firmei de transport care are in proprietate autocamionul in cauza si ca nu are cunostinta ca documentul este fals ori falsificat. 
Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de uz de fals. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img