marți, 16 aprilie, 2024

Asociatia Grupul de Actiune Locala Moldo-Prut: Anunt prelungire apel  depunere proiecte

Distribuie:

Publicat:

–  Numar de referinta al sesiunii cererii de proiecte: M4 – 2/2021-10 .12.2021

            Asociatia Grupul de Actiune Locala Moldo-Prut anunta prelungirea sesiunii de depunere a  Cererilor de finantare din anul 2021-2022 pentru Masura 4 – „Stimularea cooperarii si infiintarii formelor asociative”, pana la datra de 31.01.2022.

               Beneficiarii eligibili pentru sprijinul financiar nerambursabil acordat prin masura 4 sunt: parteneriate  constituite din cooperarea intre diferiti actori din sectorul agricol si lantul alimentar precum si alti actori care contribute la realizarea obiectivelor si politicilor de dezvoltare rurala, constituite in baza unui Acord de cooperare. Partenerii acordului de cooperare trebuie sa fie cel putin un fermier sau un grup de producatori/o cooperativa din sector si cel putin un partener din urmatoarele categorii: Microintreprinderi sau intreprinderi mici, organizatii neguvernamentale, consilii locale, unitati scolare, sanitare si alimentatie publica.

               Finantarile sunt accesibile doar pentru investitiile propuse in teritoriul LEADER Moldo-Prut, judetul Vaslui, format din 20 de comune:  Arsura, Bunesti – Averesti, Blagesti, Berezeni, Cretesti, Dimitrie-Cantemir, Dodesti, Drinceni, Duda-Epureni, Falciu, Gagesti, Hoceni, Lunca Banului, Malusteni, Oltenesti, Padureni, Stanilesti, Tatarani, Vetrisoaia si Murgeni.

               Fonduri publice disponibile este de 64.365 Euro.

In cazul proiectelor ce cuprind si investitii: valoarea maxima a sprijinului este de 64.365 Euro.

In cazul proiectelor ce nu cuprind si investitii: valoarea maxima a sprijinului pentru proiecte ce includ doar costuri de cooperare: 5.000 Euro

               Depunerea proiectelor se va face zilnic la sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala Moldo -Prut, din sat Padureni, strada Principala nr. 5, Comuna Padureni, judetul Vaslui. Beneficiarii pot depune proiectele in perioada 10 noiembrie 2021- 31 ianuarie 2022  in Ghidul Solicitantului aferent acestei masuri, disponibil pe site-ul www.galmoldoprut.ro. Procedura de selectie este afisata pe site-ul www.galmoldoprut.ro.

               Data limita de primire a proiectelor este: 31 ianuarie 2022, ora 13:00.

               Documentele necesare depunerii proiectelor se regasesc pe site-ul GAL MOLDO-PRUT, si la sediul GAL pe suport tiparit.  Informatiile detaliate privind accesarea si derularea Masurii 4 –“Stimularea cooperarii si infiintarii formelor asociative” sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului elaborat de GAL Moldo-Prut pentru masura 4, versiune publicata pe site-ul www.galmoldoprut.ro. Toate informatiile sunt disponibile la sediul GAL in suport tiparit.

               Alte informatii referitoare la desfasurarea sesiunii gasiti pe adresa web www.galmoldoprut.ro, sau la e-mail gal_moldoprut@yahoo.com, dar si la nr. de telefon 0753090913. De asemenea, ne gasiti la sediul Asociatiei GAL Moldo-Prut, sat Padureni, str. Principala, nr. 5, comuna Padureni, de luni pana vineri intre orele 9.00 – 13.00, unde puteti solicita informatii despre masura si ghidul masurii.

Termenul de finalizare al proiectelor ( inclusiv efectuarea ultimei plati) este pana la data de  31.12.2025.

Pentru proiectele ce se supun ajutorului de minimis  contractarea  se va efectua  pana la data de 31.12.2023.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img