joi, 25 aprilie, 2024

Asta este viata reala! A plecat sa traiasca visul american, dar nu a stiut ce o asteapta! Povestea acestei tinere va face inconjurul Romaniei

Distribuie:

Publicat:

 A plecat sa traiasca visul american, dar nu a stiut ce o asteapta • Dupa multe sacrificii, nopti nedormite si multa munca, a decis sa ramana in America, desi parintii sufereau nespus • A cunoscut necazul, depresia si suferinta, dar asta nu a oprit-o sa isi continue drumul • Alearga inca dupa vise si nu regreta deciziile luate

"Visul american" este o expresie care mangaie urechile multor tineri visatori. Cuprinde, in esenta sa, o imagine formata de media asupra unui continent prezentat ca fiind locul tuturor posibilitatilor, sansa de a-ti indeplini visele si mai ales vizitarea celor mai grandioase cladiri ale lumii. Cu acest gand, anual, mii de tineri pleaca in America.

Sub impulsul tineretii, unii dintre acestia aleg sa nu se mai intoarca vreodata. Binecunoscutul program Work and Travel atrage anual mii de studenti care doresc sa plece in Statele Unite ale Americii (USA- n.r.)  pentru a experimenta noi locuri de munca, pentru a strange o suma semnificativa de bani, dar nu in ultimul rand, pentru a calatori. Din miile de tineri care aleg sa plece in America, sute dintre acestia nu se mai intorc in Romania. Aleg sa isi petreaca viata intr-un loc cu mult diferit de cel in care s-au nascut, au crescut si au fost educati. Renunta la studii si raman la munca si distractie, gasind pe continentul tuturor posibilitatilor sansele pe care nu le-au avut acasa.

Una dintre persoanele care a ales sa ia viata de la capat departe de casa, de familie si de prieteni, este Ana A., o tanara in varsta de 27 de ani, care a plecat din tara cu programul Work and Travel pe cand avea numai 22 de ani. Este la distanta de aproximativ 11 ore de zbor cu avionul fata de parintii si fratii ei si spera ca intr-o buna zi sa ii revada.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img